Diensten

FV Dressage

Hold on to what makes you happy, if it tries to buck you off hold on even tighter! or take a lesson...

- INSTRUCTIE -

Op zoek naar een enthousiaste instructrice om samen jouw dressuur dromen uit te laten komen? Bij FV Dressage werk ik met positieve energie naar jouw doel, waarin een blij paard en blije ruiter altijd de hoofdrol hebben.

Meer info

- TRAINING -

Bent u zelf (tijdelijk) niet in de mogelijkheid om uw paard door te trainen dan doet FV Dressage dit graag voor u. Indien gewenst kan FV Dressage uw paard ook uitbrengen in de wedstrijdsport (tm Lichte Tour)

Meer info

- WEDSTRIJDCOACHING -

Wilt u graag op wedstrijd, maar liever niet alleen? FV Dressage helpt u bij het plannen van uw wedstrijden, komt ter plekke om te helpen met losrijden en bespreekt nadien samen de proef om te zien waar er aan gewerkt moet worden.

Meer info

FV Dressage

Instructie

'Goed leren paardrijden duurt een leven lang'

Het doel van dressuur is de ontwikkeling van je paard tot een ' happy athlete' door een harmonieuze en systematische opleiding. Dit zorgt ervoor dat je paard soepel, ontspannen en los wordt, maar ook tevreden en oplettend blijft. En zich zo verder kan ontwikkelen in de sport.

Maar paardrijden is natuurlijk een sport van 2; het paard én ruiter of amazone. Daarom probeer ik in mijn lessen niet alleen het paard te ontwikkelen tot happy athlete, maar zeker ook u als ruiter. Een 'happy' ruiter rijdt met positieve energie, zal zijn paard motiveren en enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen. In mijn lessen, ga ik uit van de sterktes van de combinatie. We zullen deze sterktes verder ontwikkelen en gebruiken om mogelijke problemen te verbeteren en zo jullie als combinatie verder op te leiden. Op deze manier ontstaan er 2 'happy athletes', samen op weg naar uw doel!

De lessen vinden plaats bij u op locatie.

Interesse?

FV Dressage

Training

'Don't dream of winning, train for it!'

Het doel van dressuur is de ontwikkeling van je paard tot een 'happy athlete' door een harmonieuze en systematische opleiding. Dit zorgt ervoor dat je paard soepel, ontspannen en los wordt, maar ook tevreden en oplettend blijft. En zich zo verder kan ontwikkelen in de sport.

 

Bent u zelf (tijdelijk) niet in de mogelijkheid om uw paard door te trainen dan doet FV Dressage dit graag voor u. Indien gewenst kan FV Dressage uw paard ook uitbrengen in de wedstrijdsport (t.e.m Lichte Tour) Er wordt samen een training- en/of wedstrijdschema gemaakt en naar gelang de behoeftes wordt er bekeken hoe vaak ik het paard zal trainen, waar het paard gestald gaat worden, etc.

Interesse?

FV Dressage

Wedstrijdcoaching

'Coaches equip people to be in touch with their best selves!'

Wilt u naast instructie ook graag op wedstrijd, maar gaat u liever niet alleen? FV Dressage helpt u bij het plannen van uw wedstrijden, komt ter plekke om te helpen met losrijden en bespreekt nadien samen de proef om te zien waar er aan gewerkt moet worden.

Interesse?

Wij hanteren ook enkele

Spelregels!